اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
یکشنبه ،01 شهریور 1405
سازمان جهاد کشاورزی استان البرز
  • 1405/03/20 - 18:36
  • - تعداد بازدید: 37
  • - تعداد بازدیدکننده: 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جهاد کشاورزی البرز در خط مقدم صیانت از اراضی؛ اجرای قاطع طرح حکاک با تشدید نظارت‌های ماهواره‌ای

مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ، میزبان جلسه مهم ستاد پیشگیری و مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز استان البرز بود؛ جلسه‌ای که بر عزم جدی این سازمان در اجرای طرح "حکاک" (حفظ کاربری اراضی کشاورزی) تأکید داشت.

IMG_20260610_184632_149

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ،  میزبان جلسه مهم ستاد پیشگیری و مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز استان البرز بود؛ جلسه‌ای که بر عزم جدی این سازمان در اجرای طرح "حکاک" (حفظ کاربری اراضی کشاورزی) تأکید داشت. 

در این نشست که با حضور سید امیر فتاحیان، مدیرکل دفتر فنی و عمرانی، حمل‌ونقل و ترافیک استانداری البرز، مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی البرز، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ، فرمانده یگان حفاظت اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان،

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان و جمعی از مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی، نظامی و قضایی مرتبط برگزار شد؛ دکتر فتاحیان با تقدیر از نقش برجسته جهاد کشاورزی در حفظ اراضی، بر لزوم تشدید اقدامات کنترلی وپایش هوشمند و ماهواره‌ای به عنوان راهکار اصلی مقابله با تغییر کاربری‌ها، به‌ویژه در مناطق پرخطرِ چهارباغ و ساوجبلاغ تأکید کرد.

وی با اشاره به افزایش پهنای باند ماهواره‌ای، آمادگی استانداری را برای حمایت از راهکارهای جهاد کشاورزی در زمینه پیشگیری و مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز اعلام کرد و تصریح نمود: «زمان‌بندی اقدامات قانونی نباید دچار تأخیر شود؛ انتظار می‌رود تمامی عوامل دخیل، فرآیندهای نظارت و برخورد را با سرعتی مضاعف و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به سرانجام برسانند. 

دکتر فتاحیان در ادامه، از مسئولان خواست تا فرآیندهای نظارت و برخورد با تخلفات را با سرعت و قاطعیت بیشتری دنبال کنند و بیان داشت: «وظیفه اصلی ما، صیانت از سرمایه‌های ملی کشاورزی است و در این راه، نباید هیچ‌گونه تعللی صورت پذیرد.

درادامه از این جلسه، موسوی، مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان، ضمن ارائه گزارش جامع از اقدامات پیشگیرانه از ابتدای سال جاری، بر اجرای منظم و قاطع طرح “حکاک” و تداوم روند قاطعانه در برخورد با تخلفات تأکید کرد.

بر اساس این گزارش هدف از برگزاری این جلسه، عزم راسخ، جدی و شبانه روزی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، در مقابله با تغییر کاربری اراضی کشاورزی  اعلام شد که با بهره‌گیری از ابزارهای نوین مانند پایش ماهواره‌ای، هیچ گونه مماشاتی با هرگونه ساخت‌وساز غیرمجاز نخواهند داشت.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 270997
کلمات کلیدی
حوریه مولایی
خبرنگار

حوریه مولایی

تصاویر

IMG_20260610_184659_087 IMG_20260610_184638_046 IMG_20260610_184645_624 IMG_20260610_184652_111 IMG_20260610_184635_668 IMG_20260610_184642_949

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب