سرمایه گذاری برای تولید
سه شنبه ،30 اردیبهشت 1404
سازمان جهاد کشاورزی استان البرز
مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی
 
نام مدیر: طاهر عیسی زاده
 
سمت: مدیر صنایع تبدیلی و غذایی
 
مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی - گرایش کارآفرینی
 
شماره تماس: ۹-۳۴۴۱۱۱۲۶ -۰۲۶ داخلی ۳۲۵
 
آدرس پست الکترونیک: T.Esazadeh@alborzagri.ir
 
مشخصات همکاران مدیریت صنایع کشاورزی
 

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تلفن مستقیم

شماره تلفن داخلی

آدرس پست الکترونیک

۱

سمیرا اینانلو

کارشناس مسئول ساماندهی و تولید بهره وری            

-

(۳۰۸) ۳۴۴۱۱۱۲۶-۹

S.Enanloo@alborzagri.ir

۲

سمیرا برزگر جلیل سرائی

کارشناس صنایع تبدیلی و غذایی

-

 ۳۴۴۱۱۱۲۶-۹

-

3

مانا رضایی

کارشناس صنایع تبدیلی و غذایی

-

(211) ۳۴۴۱۱۱۲۶-۹

-

4

محمدرضا نجفی

کارشناس صنایع تبدیلی و غذایی

-

(233) ۳۴۴۱۱۱۲۶-۹

 
 
شرح وظایف مدیریت صنایع کشاورزی

۱- رهبری و اجرای سیاستهای کلان وزارت جهاد کشاورزی در ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی استان

۲- تدوین برنامه راهبردی مدیریت صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی با توجه به ظرفیتهای تولید، فرآوری و مصرف اتان در چارچوب سیاستهای مصوب

۳- بررسی وضعیت ضایعات محصولات غذائی کشاورزی در مراحل مختلف تولید، تبدیل، توزیع، مصرف و ایجاد تعامل مناسب با واحدهای مربوطه جهت دستیابی به راه حلهای مناسب در جهت کاهش ضایعات کشاورزی

۴- تهیه و تدوین دستورالعمل های فنی لازم در زمینه احداث، بهبود و توسعه صنایع غذائی کشاورزی هماهنگ با سایر برنامه های مربوطه

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب