اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
یکشنبه ،01 شهریور 1405
سازمان جهاد کشاورزی استان البرز
  • 1405/03/19 - 10:11
  • - تعداد بازدید: 28
  • - تعداد بازدیدکننده: 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

استان البرز، پیشرو در تولید و تأمین بذور راهبردی کشور/ وضعیت مطلوب مزارع بذری گندم، جو و تریتیکاله

دومین نشست کمیته فنی بذر استان البرز، با هدف بررسی وضعیت مزارع تکثیری و برنامه‌ریزی جهت تأمین بذر مورد نیاز سال زراعی آتی، به ریاست معاون بهبود تولیدات گیاهی و با حضور اعضای این کمیته درتاریخ هجدهم خرداد ماه سالجاری برگزار شد.

4963768e-8535-45e1-a14a-f5108f7cbe3a

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، استان البرز همواره به عنوان یکی از کانون‌های اصلی و پیشرو در تولید بذور گندم، جو و تریتیکاله کشور شناخته می‌شود؛ در همین راستا و در بررسی گزارش پیمانکار بذر استان، وضعیت مزارع تکثیری مطلوب ارزیابی شد که نویدبخش حصول بذور باکیفیت و استاندارد برای کشور است.

اعضای کمیته پس از بررسی گزارش‌های فنی، بر لزوم تسریع در فرآیندهای پس از برداشت به منظور صیانت از این جایگاه ممتاز تأکید کردند.

از جمله محورهای مهم این نشست می‌توان به برنامه‌ریزی دقیق جهت تأمین بذر مورد نیاز استان از محل تولیدات سال زراعی جاری با هدف خودکفایی در تأمین نهاده‌های کشاورزی، اضافه شدن ارقام جدید گندم و جو به کتابچه سال آینده، پیگیری تسهیلات مصوب شرکت تولیدکننده با حضور نماینده بانک، تعیین قیمت خرید گندم و جو بذری تولیدی از کشاورزان، و همچنین تأکید بر بازدید و بررسی مستمر مزارع تکثیری توسط کارشناسان مدیریت حفظ نباتات و مؤسسه ثبت و گواهی بذر و نهال پیش از مرحله برداشت و حمل به شرکت اشاره کرد.

در پایان، بر ضرورت استمرار نظارت‌های فنی، هماهنگی میان دستگاه‌های ذی‌ربط و حمایت از تولید بذر باکیفیت به‌عنوان ظرفیت راهبردی استان البرز برای تأمین نیاز کشاورزان در سال زراعی آینده تأکید شد. 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 270603
کلمات کلیدی
حوریه مولایی
خبرنگار

حوریه مولایی

تصاویر

2fce367c-5e75-47d3-8156-0d52678b1f04 bf15d602-9086-4876-a554-24dd3f53e09d

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب