سرمایه گذاری برای تولید
سه شنبه ،30 اردیبهشت 1404
سازمان جهاد کشاورزی استان البرز
  • 1403/07/28 - 12:31
  • - تعداد بازدید: 20
  • - تعداد بازدیدکننده: 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سخنرانی نماینده ولی فقیه درسازمان جهادکشاورزی البرز بعنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه شهرستان فردیس جمعه مورخ 1403/7/27

به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی البرز حجت الاسلام والمسلمین حسین  قبادی نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان البرزبه عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه شهرستان فردیس سخنرانی نمودند.نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان البرز در این مراسم عبادی، سیاسی در سخنرانی خود پیش از خطبه ها ضمن تشریح اجمالی وضعیت کشاورزی شهرستان، وظایف و فعالیتهای جهاد کشاورزی، گفتند: یکی از رسالتهای جهاد کشاورزی که توسط همکاران ساعی و پرتلاش ما در وزارت جهاد پیگیری می‌شود ، تحقق امنیت غذایی برای ملت شریف ایران است.

حجت الاسلام قبادی با قیاس وضعیت تولیدات بخش کشاورزی  در قبل از انقلاب با سالهای اخیر گفتند: در قبل از انقلاب با ۳۰ میلیون نفر جمعیت، ۲۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور تولید می‌شد که امروز  با بیش از ۸۰ میلیون نفر جمعیت بیش از ۱۲۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور تولید می‌شود که ۷۸ درصد خود اتکایی داریم و در برخی از محصولات اساسی به خودکفایی لازم رسیدیم و از لحاظ تامین مواد غذایی و ذخایر محصولات استراتژیک هیچ مشکلی در سطح کشور وجود ندارد.ما بر خود وظیفه می‌دانیم تا از تولیدکنندگان بخش کشاورزی حمایت کنیم تا در تمامی بخش ها به خودکفایی لازم برسیم. ایشان در ادامه افزودند اهم سیاست ها و برنامه های وزارت جهادکشاورزی تحقق امنیت غذایی، حفظ منابع پایه یعنی آب و خاک و حفظ محیط زیست دانستد.

 

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار شهرستان فردیس
  • کد خبر : 185777
کلمات کلیدی
یاسر فریدونی
خبرنگار

یاسر فریدونی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب