مدیریت حفظ نباتات |
نام سرپرست مدیریت: میثم صمدپور
سمت: سرپرست مدیریت حفظ نباتات
مدرک تحصیلی: -
شماره تماس: ۳۲۸۲۳۱۷۱ -۰۲۶ داخلی ۱۴۱
آدرس پست الکترونیک: -
|
![]() |
مشخصات همکاران مدیریت حفظ نباتات |
ردیف |
نام و نام خانوادگی |
سمت |
شماره تلفن مستقیم |
شماره تلفن داخلی |
آدرس پست الکترونیک |
۱ |
محمد سرحدی | کارشناس پیگیر ویژه معاونت تولیدات گیاهی |
ـ |
(۱۶۳) ۳۲۸۲۳۱۷۱ |
|
۲ |
سمیه داودی | کارشناس حفظ نباتات محصولات باغی |
- |
(۱۶۰) ۳۲۸۲۳۱۷۱ |
- |
۳ |
فرشاد کرمیان |
کارشناس سموم و سیستم های سم پاشی و آزمایشگاه کشاورزی | - | (۱۶۰) ۳۲۸۲۳۱۷۱ | - |
۴ |
غفار نوری آل آقا |
کارشناس حفظ نباتات | - | (۱۶۰) ۳۲۸۲۳۱۷۱ | - |
۵ |
زینب مشهدی تفرشی |
کارشناس قرنطینه داخلی (نهال) | - | (۱۶۰) ۳۲۸۲۳۱۷۱ | - |
۶ |
سعید حیدری |
کارشناس سلامت غذا | - | (۱۶۰) ۳۲۸۲۳۱۷۱ | - |
شرح وظایف مدیریت حفظ نباتات |
۱- سیاست گذاری کلی، برنامه ریزی، سامان دهی و هدایت عملیات مبارزه برای حفظ محصولات کشاورزی از گزند آفات در استان.
۲- مبارزه با علفهای هرز، آفات و بیماریهای عمومی به تشخیص شورای حفظ نباتات و تصویب وزارت جهاد کشاورزی با هزینه دولت و بطور رایگان.
۳- مشارکت در مبارزه با آفات و بیماریهای همگانی در صورت نیاز.
۴- هدایت و نظارت بر امور تولید، توزیع و مصرف سموم دفع آفات نباتی گیاهی با ملاحظات زیست محیطی و اجرایی نمودن طرح ملی مونیتورینگ سموم.
۵- جلوگیری از ورود آفات و بیماریهای قرنطینه خارجی و جابجایی آفات قرنطینه داخلی با اتخاذ سیاستها و روشهای مناسب فنی اجرایی.
۶- استقرار شبکه مراقبت برای ردیابی آفات با همکاری کلینیک های گیاهپزشکی.
۷- تدوین برنامه جامع مدیریت تلفیقی آفات (IPM) در قالب برنامه پنج ساله با رویکرد کنترل بیولوژیک آفات و به منظور عملیاتی نمودن بند «د» ماده ۱۳۴ قانون و تحقق سطح پوشش ۲۵ درصدی از مجموع سطوح زیر کشت محصولات کشاورزی استان تا انتهای برنامه.
۸- تدوین پروسه تولید محصول کشاورزی در قالب برنامه ملی تضمین کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی و در نهایت صدور گواهی نظارت بر مراحل تولید توسط کلینیکهای گیاهپزشکی.
۹- عملیاتی نمودن پروسه تولید محصول براساس استاندارد تشویقی برای محصولاتی که دارای استاندارد ملی هستند.
۱۰- اتخاذ سیاستهای تشویقی - ترویجی با هدف توسعه مبارزه غیرشیمیایی با آفات با مشارکت مستقیم کشاورزان و بهره برداران.
۱۱- نظارت بر پروسه مصرف مواد غیرشیمیایی، عوامل زنده، انواع سموم دفع آفات نباتی، کودهای شیمیایی و غیره در مزارعی که سالیانه در قالب طرح ملی تضمین کیفیت و سلامت محصول تحت نظارت قرار می گیرند.
۱۲- بازدید از محموله های صادراتی و صدور گواهی قرنطینه نباتی و همچنین اعمال ضوابط قرنطینه بر محموله های وارداتی.
۱۳- صدور گواهی بهداشتی برای نهالستان هایی که برابر ضوابط فنی تولید کرده و دارای مجوز می باشند.
۱۴- مشارکت مستقیم در سیاست گذاری و عملیاتی نمودن مدیریت پسماند و فعالیت های مرتبط با حوزه سلامت و کارگروه بهداشت در سطح استان.
۱۵- تشکیل کارگروه فرعی مبارزه با آفات و بیماری ها و مشارکت جدی در کارگروه استانی خشکسالی، سرمازدگی و بلایای طبیعی استان.
۱۶- سیاست گذاری، تدوین و ابلاغ دستورالعمل برای مواردی که از سوی مراجع ذیصلاح و به صورت خاص به سازمان ابلاغ می گردد.
۱۷- هماهنگی در عملیاتی نمودن مدیریت جامع تولید و هم سو نمودن برنامه های اجرایی با سیاست های کلان معاونت بهبود تولیدات گیاهی.