اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
دوشنبه ،09 شهریور 1405
سازمان جهاد کشاورزی استان البرز
  • 1405/06/07 - 12:41
  • - تعداد بازدید: 40
  • - تعداد بازدیدکننده: 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

احیای بستر تولید؛ پاسخی به حفظ حقوق شهروندی

در گامی بلند برای حفاظت از سرمایه‌های ملی و تضمین امنیت غذایی، عملیات گسترده آزادسازی و صیانت از اراضی کشاورزی درشهرستان کرج با موفقیت به پایان رسید.

IMG_20260829_130134_622

به گزارش روابط عمومی سازمان مان جهاد کشاورزی استان البرز به نقل موسوی مدیرامور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز،طی انجام عملیاتی که روز چهارشنبه ۴ شهریور ماه ۱۴۰۵ اجرایی شد، ۴۸ هکتار از زمین‌های ارزشمند زراعی و باغی که در معرض تغییر کاربری غیرمجاز قرار گرفته بودند، به چرخه تولید کشاورزی بازگشتند.

این عملیات که با حضور مقتدرانه نماینده دادستان، عوامل انتظامی و کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان کرج انجام شد، پیامی روشن برای سوداگرانی داشت که با تفکیک و قطعه‌بندی‌های غیرقانونی، قصد تخریب اراضی ملی را داشتند. با اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی، نه تنها ساخت‌وسازهای غیرمجاز در ۳۹ قطعه زمین پاکسازی شد، بلکه مسیر برای ادامه فعالیت‌های زراعی و باغداری در این وسعت ۴۸ هکتاری هموار گشت.

مدیریت امور اراضی با تأکید بر اینکه این عملیات نشان‌دهنده عزم جدی برای جلوگیری از تخریب اراضی حاصلخیز است، اعلام کرد: «حفظ اراضی کشاورزی، حفظ سفره مردم و تضمین آینده فرزندانمان است. ما در برابر تغییر کاربری‌های غیرمجاز با قاطعیت ایستاده‌ایم و اجازه نخواهیم داد سودجویان با دست‌اندازی به منابع ملی، امنیت غذایی استان را به خطر بیندازند.

این موفقیت بزرگ، گامی امیدوارکننده در جهت آبادانی منطقه و حمایت از کشاورزان حقیقی است که با صیانت از این ۴۸ هکتار، فرصتی تازه برای بهره‌وری و رونق اقتصادی در بخش کشاورزی کرج فراهم شد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار شهرستانی,اخبار شهرستان کرج
  • کد خبر : 287452
کلمات کلیدی
حوریه مولایی
خبرنگار

حوریه مولایی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب