تولید؛ پشتیبانی ها، مانع زدایی ها
مشخصات همکاران گروه محیط زیست و سلامت غذا
ردیف
نام و نام خانوادگی
سمت
شماره تلفن مستقیم
شماره تلفن داخلی
آدرس پست الکترونیک
1
-
2
شرح وظایف گروه محیط زیست و سلامت غذا
1- رهبری و اجرای سیاستهای کلان وزارت جهاد کشاورزی در ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی استان
2- تدوین برنامه راهبردی مدیریت صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی با توجه به ظرفیتهای تولید، فرآوری و مصرف اتان در چارچوب سیاستهای مصوب
3- بررسی وضعیت ضایعات محصولات غذائی کشاورزی در مراحل مختلف تولید، تبدیل، توزیع، مصرف و ایجاد تعامل مناسب با واحدهای مربوطه جهت دستیابی به راه حلهای مناسب در جهت کاهش ضایعات کشاورزی
4- تهیه و تدوین دستورالعمل های فنی لازم در زمینه احداث، بهبود و توسعه صنایع غذائی کشاورزی هماهنگ با سایر برنامه های مربوطه