گروه محیط زیست و سلامت غذا
تصویر مدیر
نام مدیر: فاطمه بشیری
 
سمت: مشاور رئیس سازمان و رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذا
 
مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد حفظ نباتات
 
شماره تماس:
 
آدرس پست الکترونیک: F.Bashiri@alborzagri.ir
 
 

مشخصات همکاران گروه محیط زیست و سلامت غذا

 

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تلفن مستقیم

شماره تلفن داخلی

آدرس پست الکترونیک

1

علیرضا اویسی

کارشناس محیط زیست و سلامت غذا

-



2

حجت رحمانی

کارشناس محیط زیست و سلامت غذا

-



 

شرح وظایف گروه محیط زیست و سلامت غذا

1- رهبری و اجرای سیاستهای کلان وزارت جهاد کشاورزی در ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی استان

2- تدوین برنامه راهبردی مدیریت صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی با توجه به ظرفیتهای تولید، فرآوری و مصرف اتان در چارچوب سیاستهای مصوب

3- بررسی وضعیت ضایعات محصولات غذائی کشاورزی در مراحل مختلف تولید، تبدیل، توزیع، مصرف و ایجاد تعامل مناسب با واحدهای مربوطه جهت دستیابی به راه حلهای مناسب در جهت کاهش ضایعات کشاورزی

4- تهیه و تدوین دستورالعمل های فنی لازم در زمینه احداث، بهبود و توسعه صنایع غذائی کشاورزی هماهنگ با سایر برنامه های مربوطه

تاریخ به روز رسانی:
1399/12/23
تعداد بازدید:
188
وزارت جهاد کشاورزی
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal